Prøv fiskelykken

I vårt nærområde er det mange vakre steder hvor du kan teste fiskelykken. Vi anbefaler spesielt Andfjorden og Gavlfjorden.

Prøv fiskelykken i Andfjorden og Gavlfjorden

Andfjorden er en dyp fjord som strekker seg mellom Andøya og Hinnøya. Fjorden er kjent for et rikt fiskeliv, og du kan få napp fra både kveite, torsk, hyse, sei, uer og andre hvitfiskarter. Torskefiske er spesielt populært i disse traktene, da det er gode sjanser for å få store torsk på kroken.

Gavlfjorden finner du ved Andøya, og er litt mindre enn Andfjorden. Storslagen natur og fjellandskap omgir Gavlfjorden, som også er kjent for gode fiskeforhold. På dette stedet er det muligheter for å fange torsk, sei, hyse, uer, kveite, steinbit, breiflabb og lange.

Har du behov for å kjøpe eller leie fiskeutstyr?

Uansett om du ønsker å fiske fra land eller fra båt, så egner både Andfjorden og Gavlfjorden seg godt. Fiskestang og fiskehjul er det som brukes hyppigst i disse trakter.

Har du utstyret på plass, eller skal du gå til innkjøp for første gang? Hos oss kan du kjøpe alt du behøver for å få fisk på kroken. Ønsker du å leie utstyr til havfiske, så har vi det du trenger. Vi kan tilby komplette fiskestenger og flytedrakter, og hjelper deg selvfølgelig med råd og anbefalinger.

Det er viktig å merke seg at fiskesesongen foregår fra 1. april til 15. oktober.

Andre aktiviteter

Våre aktiviteter

Opplev Nord-Norge om vinteren

Aktiviteter i Andøy