Våre aktiviteter

Mange av våre gjester er ikke fremmed for å begi seg ut på små og store eventyr. Vi vil selvfølgelig tilrettelegge for våre gjesters ønsker, og har derfor etablert et variert tilbud av aktiviteter. Vi omfavner de vakre omgivelsene som finnes i vårt nærområde, og håper vi kan by på noe alle kan ha glede av.

Utforsk Norges majestetiske natur fra havet

Risøyhamn Sjøhus ligger like ved havet, så selvfølgelig ønsker vi å tilby våre gjester utflukter til sjøs. Med vår Kloster Patrol 36 kan vi imøtekomme det meste du måtte ønske. Båten rommer 12 passasjerer. Vi har listet opp noen eksempler på utflukter her:

Koseturer til havs

Vi kan vel alle være enige om at Norges kyst og natur er intet mindre enn majestetisk. Så hva er vel bedre enn å dra ut på en kosetur til sjøs i området, for eksempel til Nyksund eller Trollfjorden?

Nyksund er et gammelt fiskevær med en unik atmosfære. Omringet av dype fjorder og vakre strender. Trollfjorden er kjent som en av landets mest spektakulære fjorder. Inngangen er bare 100 meter bred, og utvider seg til 800 meter innerst i fjorden. Der er du omringet av dramatiske og praktfulle fjell som stiger bratt opp fra sjøen. Dette er et sted du virkelig vil føle deg omgitt av storslått natur.

Har du fiskelykke?

Uansett om du er en erfaren fisker eller skal ut med fiskestangen for første gang, så kan vi ta deg med ut i båten vår. Vi kjører gjerne fra fjord til fjord for å finne de mest egnede stedene for fiske. Men vi kan også by på en tur for å nyte utsikten og den deilige sjøluften.

Vi kan også anbefale en tur innom Bleiksdjupet, som er en del av Bleiksundet. Det er en naturskjønn og smal kanal som er omgitt av bratte fjellvegger. Det er en imponerende opplevelse for dem som utforsker området med båt. Bleiksdjupet er et sted hvor mange fiskere prøver lykken med å fiske uer, som er en ettertraktet fisk i disse farvannene.

Båttransport fra a til å

Avstandene i Vesterålen og Lofoten blir kortere med båt som fremkomstmiddel. Vi tar deg gjerne på en rundtur i regionen. Og hvis du trenger å komme deg fra en havn til en annen, bistår vi gjerne med transport. Hva med en dagstur til Harstad, for eksempel? Vi kjører og henter deg.

Transfer til Risøyhamn Sjøhus

Vi kan tilby transfer til oss her på Risøyhamn Sjøhus, det er ingen begrensninger på antall personer. Vi henter deg der du er og frakter deg til oss og kan også frakte deg tilbake til flyplassen når du skal hjem.

Dra nytte av vår kompetanse

Vi har en godkjent båt, og sertifiserte skippere som kan bistå med persontransport og kommersielle oppdrag til havs. Ta kontakt med oss hvis du lurer på om vi kan utføre oppdrag for deg. Vi hjelper gjerne.

Vi strekker oss for å imøtekomme våre gjesters ønsker, uansett om du trenger skyss eller vil prøve fiskelykken. Hvis du har noen spørsmål eller spesielle ønsker må du ikke nøle med å ta kontakt. For mer informasjon eller booking av vår store Kloster Patrol 36 med skipper, send en forespørsel via kontaktskjema så hører du fra oss.

Sesong: Året rundt.

Andre aktiviteter

PRØV FISKELYKKEN

Aktiviteter i Andøy

OPPLEV NORD-NORGE OM VINTEREN