Opplev Nord-Norge om vinteren

Vinter i nord er noe helt eget, og den nordnorske naturen har en helt egen råskap som vi er svært stolte av. Mange tror at det er bekmørkt når sola forsvinner, men de vil nok bli overrasket av det nydelige lyset som preger himmelen om vinteren. Har du besøkt Nord-Norge om vinteren?

Hva vil du finne på i vinter?

Vi kan by på en rekke opplevelser i vinterhalvåret. Uansett om du liker å spenne på deg skiene og ta deg en tur ut i løypene, eller om du heller vil lene deg tilbake i saunaen – så kan vi tilrettelegge for dine ønsker.

Aurora Borealis – som aldri slutter å fascinere

Selv vi som bor her i nord kan fremdeles bli målløse av dette spektakulære synet. Nordlyset kan du se danse på himmelen fra slutten av september til mars. Her ved Risøyhamn Sjøhus er det fantastiske muligheter til å få øye på nordlyset. Om du trives best på land eller om du tar turen ut i båt for å få lysene fra hus og hjem på avstand – så er dette noe vi kan ordne for deg.

Catering til campen

Risøyhamn Sjøhus har ikke mattilbud, men vi hjelper deg selvfølgelig å bestille catering. Hvis du ønsker det, tar vi kontakt med cateringfirma og får tak i en meny til deg. På den måten kan du bestille mat levert på døren. Ferie blir ekstra avslappende når man slipper å stå for matlagingen.

Arranger møter i våre vakre omgivelser

Risøyhamn Sjøhus har et møterom til leie som tar 24 personer. Møterommet har tilgang til kjøkken, alt dere trenger av utstyr hvor dere kan koble dere opp, uansett om dere bruker Android- eller Apple-produkter. Bryt opp den hverdagslige flyten og lei vårt møterom. Vi tar godt vare på dere.

Ta turen ut – med eller uten ski på beina

Vi har en preparert skiløype i Risøyhamn for de som liker å ta seg en tur på langrennski. Løypen kan selvfølgelig brukes for de som trives best med å ta beina fatt. Uansett hva du foretrekker er det en ypperlig måte å utforske området på.

Sauna – for overnattingsgjester

Alle våre gjester som overnatter på Risøyhamn Sjøhus har muligheten til å leie vår sauna. Saunaen har en temperatur på opp til 110 grader, og de som leier den har tilgang til en kald ferskvannsdusj og terrasse. Vi har også en badestige på brygga for de som liker å hoppe i havet for å kjøle seg ned etter en seanse i saunaen. Det er lite som slår eksponering for varme og kulde i skjønn forening.

Pris: 500 NOK per dag

Lavvo

Fem minutter til fots fra campen har vi en lavvo som du kan leie. Pakk med deg lunsj eller middag som du kan tilberede på kullgrill, eller fyr opp et bål på utsiden. Nyt maten inne i lavvoen, eller på benkene utenfor. Det er få ting som er så deilig som en nystekt burger tilberedt på kullgrill, eller roen man føler på når flammene i bålet danser og lyser opp en mørk vinterkveld.

Pris: 200 NOK per dag

Fisk din egen skrei

Skreifiske er en populær aktivitet for sportsfiskere, både lokale og tilreisende. I skreisesongen fra februar til april er det stor aktivitet i fiskeværene langs kysten. Vi har utleie av båt, både liten og stor.

Skrei er kjent for å være en sterk fisk, så det kan være en spennende opplevelse å få den på kroken. Ta turen ut på havet og len deg tilbake mens du venter på at det skal rykke i snøret. Nyt den nordnorske naturen og kystlandskapet mens du prøver lykken.

Andre aktiviteter

PRØV FISKELYKKEN

Våre aktiviteter

Aktiviteter i Andøy